Kauniit tammiviiluiset wc-ja kylpyhuonetarvikkeet

WC- ja kylpyhuonetarvikkeet ovat totuttu näkemään muovisina – Wuoma tuo uusia vaihtoehtoja suunnitteluun

Muovi ja metalli ovat olleet pääosissa julkisten tilojen WC- ja kylpyhuonetarvikkeissa. Kaikille ovat tuttuja Torkin, Katrinin ja Lindströmin muoviset käsipyyhe- ja wc-paperitelineet. Muovin käyttö on ollut luonteva ratkaisu, kun muovi-ja öljyteollisuus valtasi 1970-ja 80-luvulla tuotteillaan maailman. Aika näiden tuotteiden suunnittelussa on kuitenkin pysähtynyt – tuotteet ovat lähes samanlaisia kuin viisikymmentä vuotta sitten ja materiaalina on yhä ympäristölle epäystävällinen muovi.

Wuoma perustettiin sisustusarkkitehdeiltä saadun palautteen innoittamana. Useassa palautteessa saatu kysymys kuului: miksi tarvikeratkaisut ovat rumia ja muovisia? Suunnittelija suunnittelee upean kylpyhuonetilan, mutta sinne laitettavat tarvikkeet eivät vain sovi suunniteltuun ilmapiiriin. Wuoma haluaa tuoda tuotteillaan kauniita ja ympäristölle ystävällisiä vaihtoehtoja jo perinteiseksi koettujen muovisten ja metallisten tuotteiden rinnalle. Haluamme nyt tutustuttaa suunnittelijat uusien tuotteidemme äärelle.

Paperipyyheannostelija julkisiin tiloihin
Tamminen käsipyyheteline
Käsipyyheteline
Musta tamminen käsipyyheteline

Puuviiluiset tuotteet ovat ekologisia ja puu materiaalina on kestävä ja luonnostaan hygieeninen

Puumateriaalin käyttö rakentamisessa on kasvanut, koska puu on uusiutuva luonnontuote ja sen käyttö hillitsee ilmastomuutosta. Moni arkkitehti suunnitteleekin ja käyttää nyt entistä enemmän WC -ja kylpyhuonetiloissa puumateriaalista tehtäviä ratkaisuja.

Puu on materiaalina erittäin kestävä. Olemme käytännössä jo todenneet, että puuviiluinen rakenne kestää paremmin iskuja ja painetta kuin muovinen tai vastaavanlainen metallinen rakenne. Wuoma-tuotteissa puuviilu on ristiinlaminoitu, joka tekee rakenteesta erityisen kestävän, mutta ei lisää kuitenkaan merkittävästi tuotteen painoa tai tuotteeseen käytettyä materiaalin kulutusta.

Puuviilu hylkii itsessään likaa ja on siten hygieeninen. Käytämme jokaisen tuotteen kohdalla erikoislakkaa, joka tekee tuotteesta kosteutta hylkivän ja siten tuote säilyy huoltovapaana ja uudenveroisena kovassakin, esimerkiksi julkisten WC- ja kylpyhuonetilojen vaatimassa käytössä.

Wuoma-tuotteet valmistetaan kestävän periaatteiden mukaisesti

Laskemme jokaiselle tuotteellemme hiilijalanjäljen. Toimimme asiassa yhteistyössä suomalaisen Reforest Finlandin kanssa. Haluamme kilpailla muiden WC-ja kylpyhuonetarvikkeita valmistavien yritysten kanssa siitä, kuka pystyy tekemään tuotteitaan ympäristölle ystävällisemmin.

Pyrimme käyttämään puumateriaalissa kotimaisia puulajeja siltä osin kuin se on mahdollista. Olemme sitoutuneet istuttamaan jokaisesta myydystä Wuoma-tuotteesta yhden puun.

design peili

Kaiken ei silti tarvitse näyttää puulta – valitse tilaasi sopiva tuote

Puuviiluiset tuotteemme ovat saatavissa eri väreissä. Kaiken ei tarvitse näyttää tammiselta tai koivuiselta. Pystymme luomaan värit suunnitteluprojektisi mukaisiksi. Erikoiserissä tuotemäärät tulee olla kappalemääriltään 20-50kpl/tilauserä. Mielellään kerromme tästä lisää.

Mustat tuotteet, esimerkiksi musta seinään kiinnitettävä käsipyyheteline tai musta WC paperiteline useammalle rullalle ovat meillä perusväreinä. Ja tietysti kaikki puumateriaalit (tammi, koivu, saarni ja pähkinä) löytyvät oletuksena, esimerkiksi, esimerkiksi puinen, tammiviiluinen pyyhekoukku, saippua-annostelija seinään ja puinen, tammiviiluinen peili.

Kerromme mielellämme tuotteistamme lisää. Varaa max. 30 min esittely, tulemme paikan päälle kertomaan lisää.

Terveisin Wuoman perustajat: Visa ja Juuso

Ps. Katso tästä lisää artikkeleita WC -tilojen sisustamisesta ja suunnittelusta