Wuoman kauniit puiset kylpyhuoneen tarvikkeet

Huomioi nämä asiat, kun valitset WC- ja kylpyhuonekalusteita ja -tarvikkeita yleisiin ja julkisiin tiloihin

Valittaessasi varusteita julkisiin ja yleisiin tiloihin on tärkeää ottaa huomioon ne tekijät, jotka varmistavat kestävyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden. WC- ja kylpyhuonekalusteiden valintaan vaikuttavat tilan tyyppi, käyttäjämäärä, esteettiset tarpeet ja budjetti.

Tässä on muutamia vinkkejä:

  • Kestävyys ja helppohoitoisuus: Julkisissa tiloissa käytettävien kylpyhuonekalusteiden tulee olla kestäviä ja helppohoitoisia. Esimerkiksi puuviiluiset tuotteet kestävät hyvin likaa ja kovaa käyttöä
  • Turvallisuus: Kiinnitä erityistä huomiota turvallisuuteen. Valitse kalusteet ja tarvikkeet , joissa on pyöristetyt kulmat ja vältä teräviä reunoja, jotka voivat aiheuttaa viiltohaavoja. Tarkista myös, että kalusteissa on asianmukaiset liukuesteet tai pinnoitteet, jotka estävät liukastumisia.
  • Esteettisyys: Kylpyhuonekalusteiden ja tarvikkeiden tulisi olla tyylikkäitä ja sopivia ympäristöönsä. Harkitse tilan kokonaisilmettä ja valitse kalusteet, jotka sopivat sen tyyliin ja värimaailmaan. Huomioi myös käyttäjien tarpeet, kuten esteettömyysvaatimukset ja tilan toiminnallisuus.
käsipyyheteline seinälle julkiseen tilaan
Käsipyyheteline julkiseen kylpyhuonetilaan
  • Tilankäyttö: Tehokas tilankäyttö on tärkeää julkisissa tiloissa. Valitse kalusteet ja tarvikkeet , jotka säästävät tilaa ja tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Kalusteet eivät saisi jättää piiloon bakteeripesiä, johon siivous ei yletä. Esimerkiksi seinälle asennettavat roska-astiat ja wc-istuimet voivat säästää tilaa lattialta.
  • Vedenkulutus: Ympäristöystävällisyys on tärkeää myös julkisissa tiloissa. Valitse vähän vettä kuluttavat hanat, suihkut ja wc-istuimet. Vedenkulutuksen vähentäminen auttaa säästämään luonnonvaroja ja alentaa käyttökustannuksia.
  • Budjetti: Liian usein kylpyhuonetilaan on panostettu ja luotu kauniit ratkaisut, mutta tarvikkeiden kohdalla säästetään. Tarvikkeet esimerkiksi käsipyyheteline ovat tilan katseenvangitsija

Pyydä meidät käymään!

Haluamme kertoa tuotteistamme lisää WC-ja kylpyhuoneen varuste- ja kalustohankintoja suunnitteleville. Esittely ei vie paljon aikaasi, pidetään aika lyhyenä (max.30min). Tuomme nähtäväksesi uusimmat tuotteemme ja kerromme miksi Wuoma on hyvä ratkaisu.

Laita meille viestiä [email protected] niin olemme yhteydessä ja sovitaan aika esittelylle.