Käsipyyheteline

Näin valitset sopivan käsipyyhetelineen WC-tilaasi

Liian usein julkisissa tiloissa törmää käsipyyhetelineeseen, jossa paperin ottaminen on itsessään vaikeaa, koska teline on täytetty liian täyteen paperia. Siivoojan näkökulmasta työ on tehty, mutta hän ei ole ottanut huomioon, että monia telineitä ei saa yksikertaisesti laittaa liian täyteen.

Tässä muutama vinkki sopivan käsipyyhetelineen hankintaan:

  1. Valitse siivousväliin ja tilan kävijämäärän suhteen oikean kokoinen annostelija. Vaikka tilassa on paljon päivittäin käyttäjiä niin monta kertaa käsipyyhetelineen ei tarvitse olla jättimäinen, koska tiloja siivotaan mahdollisesti useita kertoja päivässä niin telineen ei tarvitse olla jättimäinen – tai olla niin täynnä paperia, että teline ei toimi. Wuoman käsipyyhetelineiden säiliöt on mitoitettu niin, että ne toimivat hyvin vaikka säiliö olisi täynnä.
  2. Käsipyyhetelineen täyttäminen tulisi olla sujuvaa ja helppoa. Liian monta kertaa telineisiin pitää ujuttaa paperituppo telineen yläosasta ja täyttämiseen turhautuu turhaa aikaa. Wuoma on ratkaissut kätevän menetelmän paperin lisäämiseen.
  3. Julkisten tilojen käsipyyhetelineissä on hyvä olla lukko ja lukitsemisen tulee olla helppoa.
  4. Käsipyyhetelineiden tulee olla kestäviä – huolehdi, että niissä on olemassa takuu. Tärkeää on myös, että siivoaminen tai puhdistaminen tulee olla helppoa.
  5. Valitse tuote joka on hyvännäköinen ja sopii tilaan. Tuote on tilan katseenvangitsija. Wuoman musta käsipyyheteline sopii moneen eri tyyliin, kun taas tamminen on käy monta kertaa vaaleiden sävyjen kanssa.

Lue myös: WC- ja kylpyhuonetarvikkeet ovat totuttu näkemään muovisina – Wuoma tuo uusia vaihtoehtoja suunnitteluun

käsipyyheteline seinälle julkiseen tilaan

Pyydä meidät käymään!

Haluamme kertoa tuotteistamme lisää WC-ja kylpyhuoneen varuste- ja kalustohankintoja suunnitteleville. Esittely ei vie paljon aikaasi, pidetään aika lyhyenä (max.30min). Tuomme nähtäväksesi uusimmat tuotteemme ja kerromme miksi Wuoma on hyvä ratkaisu.

Laita meille viestiä [email protected] niin olemme yhteydessä ja sovitaan aika esittelylle.

Wuoma on erikoistunut kestäviin ja helppohoitoisiin julkisiin WC -ja kylpyhuonetuotteisiin, joissa käytetään pääasiassa ympäristölle ystävällisiä materiaaleja. Wuoma-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.