Käsipyyhetelineet

Ailigas – käsipyyheteline (L)

L-koon Ailigas on kaunis ja kestävä valinta, joka sopii hyvin useisiin ympäristöihin – toimistoihin, kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin, joissa tuote kohtaa kovaa käyttöä. Seinään asennettavan käsipyyhetelineen päällä on antibakteerinen lukko, jonka avaamalla kansi nousee ylöspäin ja paperia on vaivattoman helppo lisätä.

Ailigas on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä, saarni
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Koko:
Korkeus 340 mm
Leveys 288 mm
Syvyys 117 mm
Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen. Seinään asennettavan Ailigas -käsipyyhetelineen asennuksesta lisätietoja - lataa tuotekortti.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Ailigas -käsipyyheteline on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Ailigas -käsipyyhetelineen voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

Mitä paperia Ailigas -käsipyyhetelineessä tulisi käyttää? Ailigas -käsipyyheteline sopii lähes kaikki tavallisimmat C - ja Z - taittopaperit.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.