käsipyyheratkaisut julkisiin tiloihin

Miten sisustaa WC-ja kylpyhuone – tässä 10 olennaista pointtia!

WC-tila ja kylppäri saa olla viihtyisä! Alla on vinkkejä, jotka auttavat sinua sisustamaan kylpyhuoneen tai WC:n tyylikkäästi ja käytännöllisesti.

 1. Värimaailma: Valitse kylpyhuoneen värimaailma huolellisesti. Vaaleat ja neutraalit sävyt luovat avaruutta ja rauhallisuutta. Voit lisätä väripilkkuja kylpyhuoneen sisustukseen esimerkiksi pyyhkeiden, mattojen tai kasvien avulla.
 2. Valaistus: Panosta kylpyhuoneen valaistukseen. Käytä sekä luonnonvaloa että keinotekoista valaistusta. Lisää kirkasvalolamppu peilin yläpuolelle, jotta saat hyvän valaistuksen meikkaamiseen ja parranajoon. Himmennettävät valot luovat rentouttavan tunnelman kylpyhetkiin.
 3. Säilytysratkaisut: Suunnittele kylpyhuoneeseen riittävästi säilytystilaa. Hyödynnä seinätilaa hyllyjen, kaappien tai korejen avulla. Pienissä kylpyhuoneissa voi olla hyödyllistä käyttää seinälle asennettavia pyyhekoukkuja tai telineitä pyyhkeiden ja muiden tarvikkeiden säilyttämiseen.
 4. Peilit: Peilit ovat tärkeä osa kylpyhuonetta sekä toiminnallisesti että sisustuksellisesti. Ne lisäävät tilan tuntua ja heijastavat valoa. Voit valita suuren peilin yli pesualtaan tai asentaa useita pienempiä peilejä luomaan kiinnostavaa visuaalista ilmettä.
 5. Kasvit: Elävät kasvit tuovat kylpyhuoneeseen raikkautta ja luonnonläheisyyttä. Valitse kylpyhuoneeseen sopivia kasveja, kuten saniaisia tai rauhoittavia viherkasveja. Muista valita kasvit, jotka viihtyvät kosteassa ympäristössä ja sopivat kylpyhuoneen valaistukseen.
 6. Tekstiilit: Pyyhkeet, suihkuverhot ja matot ovat tärkeitä kylpyhuoneen tekstiilejä. Valitse laadukkaat ja hyvin imevät pyyhkeet, jotka sopivat valitsemaasi värimaailmaan. Suihkuverho voi toimia väripilkkuna ja lisätä kylpyhuoneen ilmeeseen persoonallisuutta.
 7. Yksityiskohdat: Huomioi kylpyhuoneen yksityiskohdat, kuten saippua-annostelijat , hammasharjatelineet ja wc-paperitelineet. Valitse tyylikkäät ja yhtenäiset tarvikkeet, jotka sopivat kylpyhuoneen tyyliin. Pienillä yksityiskohdilla voit viimeistellä sisustuksen ilmeen.
 8. Sisustuselementit: Lisää kylpyhuoneeseen sisustuselementtejä, kuten taidetta, koriste-esineitä tai kynttilöitä. Nämä voivat tuoda persoonallisuutta ja lämpöä tilaan. Huomioi kuitenkin kosteusolosuhteet ja valitse sopivia materiaaleja ja esineitä.
 9. Kylpyhuonetekstiilit: Kylpyhuonetekstiilit, kuten käsipyyhkeet ja kylpypyyhkeet, voivat olla sekä käytännöllisiä että sisustuselementtejä. Valitse laadukkaat ja miellyttävän tuntuiset materiaalit, jotka sopivat kylpyhuoneen ilmeeseen.
 10. Pienten tilojen huomioiminen: Jos sinulla on pieni kylpyhuone, pyri käyttämään tilaa mahdollisimman tehokkaasti. Hyödynnä seinätilaa hyllyjen tai kaappien avulla ja valitse kompaktit kalusteet ja säilytysratkaisut.
  Näiden vinkkien avulla voit sisustaa kylpyhuoneen toimivaksi ja kauniiksi tilaksi. Muista valita kestäviä ja kosteutta kestäviä materiaaleja, jotka sopivat kylpyhuoneen vaativiin olosuhteisiin.

Lue lisää: WC- ja kylpyhuonetarvikkeet ovat totuttu näkemään muovisina – Wuoma tuo uusia vaihtoehtoja suunnitteluun

Pyydä meidät käymään!

Haluamme kertoa tuotteistamme lisää WC-ja kylpyhuoneen varuste- ja kalustohankintoja suunnitteleville. Esittely ei vie paljon aikaasi, pidetään aika lyhyenä (max.30min). Tuomme nähtäväksesi uusimmat tuotteemme ja kerromme miksi Wuoma on hyvä ratkaisu.

Laita meille viestiä [email protected] niin olemme yhteydessä ja sovitaan aika esittelylle.

Wuoma on erikoistunut kestäviin ja helppohoitoisiin julkisiin WC -ja kylpyhuonetuotteisiin, joissa käytetään pääasiassa ympäristölle ystävällisiä materiaaleja. Wuoma-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.