Peilit

Nagir – puinen käsipeili

Osasto:

Käsipeilin suuri koko mahdollistaa koko kasvojen näkemisen yhdellä kertaa, mikä tekee kauneudenhoidosta helppoa ja kätevää. Nagir-peili sopii tilaan kuin tilaan pöytäpeilinä, mutta on silti helposti kädessä kannateltava.

Nagir on suunniteltu kestämään julkisissa tiloissa. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 260 mm
Leveys 210 mm
Syvyys 35 mm

Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuote ei vaadi asennusta.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Pelin kehys on poltettavaa materiaalia. Toimita itse peli kierrätykseen.

FAQ: Onko tuotetta mahdollista saada suuremmassa koossa? Kyllä on. Projektikohtaisesti ja tarpeen vaatiessa voimme valmistaa suuremman version.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.