Saippua-annostelijat

Saana – automaattinen saippua-annostelija, seinään kiinnitettävä

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tämä tyylikäs ja käytännöllinen tuote on suunniteltu helpottamaan saippuan käyttöä julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa tai keittiöissä.
Automaattisen saippua-annostelijan runko on valmistettu kestävästä ja kauniista puumateriaalista, mikä tekee siitä paitsi käytännöllisen, myös tyylikkään lisän tilasi ilmeeseen. Annostelija on helppo täyttää ja sen avulla saat aina oikean määrän saippuaa käyttöösi ilman ylimääräistä sotkua tai hukkaa.

Saana saippua-annostelija voitti kansainvälisen Red-Dot Design Award suunnittelukilpailu -palkinnon Bathroom and Sanitary Equipment -sarjassa vuonna 2021.

Seinään kiinnitettävä Saana-annostelija on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä ja saarni
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 290mm
Leveys 115mm
Syvyys 104mm
Annostelijan tilavuus: 1000 ml
Suunnitelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen.

Saana -saippua-annostelijan asennuksesta lisätietoja - lataa tuotekortti.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Saippua -annostelijan isot puuosat ovat tarpeen tullessa uudelleenhiottavissa ja ne voi myös polttaa energiajätteenä. Sisällä oleva laitteisto kierrätetään elektroniikkakierrätyspisteiden kautta.

 

Käyttääkö tuote paristoja vai verkkovirtaa? Tuote toimii 4 kappaleella AA-paristoja.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.