Peilit

Nunas – peili

Osasto:

Muotoilultaan persoonallinen Nunas-peili on kylpyhuoneen katseenvangitsija. Peilin näyttävät puiset reunat ovat valmistettu taivutetusta puuviiluusta, ja niiden takaa kajastava valo tuo omanlaisen tunnelman. Nunas-peilin suunnitellut Visa Meisalmi on saanut inspiraation suunnitteluun tuotesarjan aiemmin luotujen tuotteiden pohjalta: ”Halusin muotokielen herättävän pehmeän syvyyden tunteen, josta kaikki kauneus heijastuu takaisin”.

Värivaihtoehdot: tammi, matta musta, pähkinä, koivu ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Korkeus: 758 mm
Leveys: 508 mm
Reunuksen matalin syvyys: 22 mm
Reunuksen korkein syvyys: 45 mm
Suunnittelija: Visa Meisalmi

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus tasaiselle pinnalle. Peilin taustalla on led-valo, jonka on yhdistettävissä verkkovirtaan. Sähköasennus vain ammattilaisen toimesta.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Peililasi ja Led-valo lajitellaan sekajätteeseen. Pelin kehys on poltettavaa materiaalia.

FAQ: Onko tuotetta mahdollista saada suuremmassa koossa? Kyllä on. Projektikohtaisesti ja tarpeen vaatiessa voimme valmistaa suuremman version.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.