Pyyhekoukut

Tarju – puinen pyyhekoukku

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tämä pyyhekoukku on käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Tarju noudattelee tutun ”kouluripustuskoukun” perinteitä. Kahteen vahvaan koukkuun on helppo ripustaa erilaisia esineitä, kuten takkeja, laukkuja ja pyyhkeitä.

Puinen pyyhekoukku on helppo asentaa seinään tai oveen, ja se tuo kauniin ja luonnollisen lisän sisustukseen. Puuviiluinen pyyhekoukku on saatavissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinun sisustussuunnitelmaasi sopivan vaihtoehdon.

Tarju on suunniteltu kestämään julkisissa tiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä

Värivaihtoehdot: tammi, matta musta, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Korkeus: 140 mm
Leveys: 20 mm
Syvyys: 40 mm
Suunnittelija: Visa Meisalmi

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asenna koukku tasaiselle pinnalle.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Tarju ripustuskoukku  on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Ripustuskoukun voi elinkaareensa päätteeksi uudelleen hioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.