Hankkiudu eroon muovisista käsidesipulloista – käsidesiautomaatit säästävät käsidesiä

Muovisiin puolen litran käsidesipulloihin törmään nyt kaikkialla. Niitä lojuu pöydillä ja hyllyjen päällä. Näky ei hivele silmiä. Pullot eivät ole kauniita ja valkoista muovia menee tyhjennyksen ja käytön jälkeen tonneittain roskiin.

Pullojen pohjille jää yleensä paljon ainetta, kun ne heitetään roskiin. Jopa 10% käsidesistä voi mennä pumppupullon mukana roskiin. Käsihygienia tulee siis kalliiksi luonnolle ja käsidesipullojen ostajalle.

Hankkiudu siis eroon pulloista ja hoida käsien desinfiointi kestävällä ja taloudellisella tavalla. Käsidesiautomaatit säästävät käsidesinfiointinestettä ja tuovat käyttäjäystävällisen ja turvallisen ratkaisun käsihygienian ylläpitämiseen.

Käsien desinfiointi on tullut jäädäkseen. Osa ihmisistä haluaa desinfioida kätensä jatkossakin ja tietoisesti olettaa ja tekee valintoja sen mukaan, että käsidesinfiointi on luonteva osa asiointia tai olemista ihmisten parissa.

WUOMA -käsidesiautomaatit ovat tyylikkäitä ja soveltuvat lähes jokaiseen tilaan.

Vaihtoehtoina ovat siirrettävä jalalliset Pure- ja Noble -käsidesiautomaatti ja Table -pöytäkäsidesiautomaatti. Jalallinen käsidesiautomaatti on tehty ruostumattomasta teräksestä ja soveltuu esimerkiksi tilojen sisäänkäyntien yhteyteen. Table -pöytäkäsidesiautomaatti on kätevä tasoilla ja pöydillä esimerkiksi vastaanottotason tai buffet-pöydän yhteydessä.