Käsidesiautomaatit

Table – käsidesiautomaatti

279,00  + alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Table -käsidesiautomaatti on kätevä pöydille ja erilaisten tasojen
yhteyteen. Metallinen jalusta on helppo pitää puhtaana ja
desinfiointiaine ei tahraa tasojen pintoja.

Materiaali: tammi, metalli
Värivaihtoehdot: tammi, matta musta
Koko:
Korkeus: 430 mm
Leveys runko: 115mm
Leveys laippa: 200mm
Syvyys: 240mm
Annostelijan tilavuus: 1000ml
Suunnitelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuote toimitetaan käyttövalmiina (pois lukien paristot ja desinfiointiaine). Laitteeseen sopii kaikki yleiset käsidesiaineet.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet. Automaatin jäädessä käyttämättömäksi, esim. lomien aikana, tulee se tyhjentää, jolloin estetään desinfiointiaineen jähmettyminen koneistoon. Table -käsien desinfiointiautomaatin huollosta lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

Table -käsien desinfiointiautomaatti on helposti kierrätettävä. Table -käsien desinfiointiautomaatin kierrätyksestä lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

Käyttääkö tuote paristoja vai verkkovirtaa? Tuote toimii 4 kappaleella AA-paristoja.

 

Minkälaista desinfiointiainetta suosittelette käytettävän tuotteessa? Table -käsien desinfiointiautomaatti toimii sekä nestemäisellä, että geelimäisellä desinfiointiaineella. Parhaimman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin käytettävän desinfiointiainetta, jonka viskositeetti on X (X=nestemäisen ja geelimäisen välimuoto).

 

Onko tuotetta mahdollista käyttää ulkona?  Tuote on suunniteltu julkisiin sisätiloihin, joten emme suosittele tuotteen käyttämistä ulkona.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.