Roska-astiat

Guivi – roska-astia 14L, seinään kiinnitettävä

Osasto:

Tämä seinään kiinnitettävä roska-astia on joka tilan katseenvangitsija. Sen tyylikäs, yksinkertainen ja selkeälinjainen muotoilu sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Seinäroska-astia säästää tilaa lattialta ja helpottaa siivousta. Guivin roskapussin pidike nousee kätevästi ylös roskapussia vaihtaessa ja tekee sen huollosta ja ylläpidosta helppoa.

Guivi on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa, mutta sopii hyvin myös keittiöön. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä, saarni
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 390 mm
Leveys 288 mm
Syvyys 180 mm
Tilavuus: 14 l
Suunnitelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen. Guivi -roska-astian asennuksesta lisätietoja, lataa  tuotekortti.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Guivi -roska-astia on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Roska-astian voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

 

FAQ: Onko tuotetta mahdollista saada suuremmalla tilavuudella? Kyllä on. Projektikohtaisesti ja tarpeen vaatiessa voimme valmistaa suuremman tilavuuden roska-astian, kuten esimerkiksi  27 L version.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.