Käsidesiautomaatit

Pure – käsidesiautomaatti

550,00  + alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Metallinen Pure -käsidesiautomaatti luo arvokkaan tunnelman
tilaan kuin tilaan. Ajattoman kaunis ja yksinkertainen teline on
helposti sijoitettavissa annostelijan automaattisen
paristokäyttöisen sensorin ansiosta.

Materiaali: metalli
Väri: matta musta, messingöity
Koko:
Korkeus 1300mm
Leveys sylinteri: 135mm
Leveys laippa: 300mm
Annostelijan tilavuus: 1000ml
Suunnitelija: Bette Eklund/ BEdesign Oy
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuote toimitetaan käyttövalmiina (pois lukien paristot ja desinfiointiaine). Laitteeseen sopii kaikki yleiset käsidesiaineet.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet. Automaatin jäädessä käyttämättömäksi, esim. lomien aikana, tulee se tyhjentää, jolloin estetään desinfiointiaineen jähmettyminen koneistoon. Pure -käsien desinfiointiautomaatin huollosta lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

Pure -käsien desinfiointiautomaatti on helposti kierrätettävä. Pure -käsien desinfiointiautomaatin kierrätyksestä lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

 

Käyttääkö tuote paristoja vai verkkovirtaa? Tuote toimii 4 kappaleella AA-paristoja.

 

Minkälaista desinfiointiainetta suosittelette käytettävän tuotteessa? Pure -käsien desinfiointiautomaatti toimii sekä nestemäisellä, että geelimäisellä desinfiointiaineella. Parhaimman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin käytettävän desinfiointiainetta, jonka viskositeetti on X (X=nestemäisen ja geelimäisen välimuoto).

 

Onko tuotetta mahdollista käyttää ulkona?  Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin, sekä tapahtumiin.  Pure -käsien desinfiointiautomaatti on viimeistelty säänkestävällä pinnoitteella, joten sitä voi käyttää myös ulkotiloissa.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.