WC-paperitelineet

Jehkas – wc-paperiteline kahdelle rullalle

Tämän kauniin WC-paperitelineen käyttö on helppoa. Puuviiluinen kannen saa nostettua kädellä ylös ja uusien rullien lisääminen onnistuu näin nopeasti ja vaivattomasti.

Jehkas on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Korkeus: 140 mm

Leveys runko: 255 mm

Syvyys: 140 mm

Suunnittelija: Visa Meisalmi

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Jehkas -WC paperiteline on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. WC-paperitelineen voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.