WC-paperitelineet

Lokka – wc-paperiteline jumborullalle

Lokka ja sen puinen ulkokuori tuovat lämpöä julkisiin WC-tiloihin, joissa paperinkulutus on suurta. WC-paperiannostelija sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintoloihin, hotelleihin ja toimistoihin.

Lokka on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 325 mm
Leveys 325 mm
Syvyys 150 mm

Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Lokka -WC paperiteline on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. WC-paperitelineen voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.