Saippua-annostelijat

Malla saippua-annostelija, pöydälle

Tämä kaunis mekaaninen saippua-annostelija sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin ja antaa tyylikkään lisän kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

Saippua-annostelijan on helppohoitoinen ja siihen sopivat kaikki yleiset saippuanesteet.

Malla on suunniteltu kestämään julkisissa WC- ja kylpyhuonetiloissa. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Ei vaadi asennusta

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Saippua -annostelijan isot puuosat ovat tarpeen tullessa uudelleenhiottavissa ja ne voi myös polttaa energiajätteenä. Annostelijan muoviosat voi laittaa muovinkeräyspisteeseen.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.