Roska-astiat

Nanus – poljinroskis 3,5L

Osasto:

Tämän tyylikkään tuotteen ulkokuoret on tehty kestävän kehityksen periaatteita noudattaen puusta. Roska-astian luonnonmukainen ulkonäkö tekee siitä kauniin lisän mihin tahansa tilaan.

Tuotteen suunnittelussa on erityisesti huomioitu siivouksen ja ylläpidon helppous julkisissa ympäristöissä. Poljinroskiksessa on erillinen muovinen sisäsäiliö, joka on kätevästi irrotettavissa ja puhdistettavissa.

Nanuksen ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 320 mm
Leveys 230 mm
Syvyys 200 mm

Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuote ei vaadi asennusta.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Nanus -roska-astia on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Roska-astian voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä. Muovisen sisäsäiliön voi toimittaa yleisiin muovinkeräyspisteisiin ja metalliosat metallinkeräyspisteeseen.

 

FAQ: Onko tuotetta mahdollista saada suuremmalla tilavuudella? Kyllä on. Projektikohtaisesti ja tarpeen vaatiessa voimme valmistaa suuremman tilavuuden roska-astian.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.