Käsipyyhetelineet

Muotka – kasvopyyheannostelija

Tämä kaunis kasvopyyheannostelija sopii käytettäväksi pöydällä tai sen voi kiinnittää myös seinälle. Paperin lisäämisestä on tehty nopeaa ja yksinkertaisen helppoa – puumateriaalista oleva kansi kiinnittyy metalliseen runkoon vahvoilla magneeteilla ja täten kannen irrottaminen ja kiinnittäminen on helppoa ja kätevää.

Muotka-annostelijaan soveltuu yleisesti tarjolla oleva kasvopyyhekoko 210×205.

Muotka on suunniteltu kestämään julkisissa tiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, saarni, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, saarni, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit

Koko:
Korkeus 60 mm
Leveys 320 mm
Syvyys 150 mm

Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuotekortti tulossa

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Muotka -kasvopyyheannostelija on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Annostelijan voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä. Metalliosat ovat kierrätettävissä - toimita ne metallinkierrätyspisteeseen.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.