Saippua-annostelijat

Gassat – dispenso pac -annostelija, seinään kiinnitettävä

Dispenso-annostelijat on totuttu näkemään metallisina ja muovisina. Tämä puuviiluinen seinään kiinnitettävä annostelija tuo tilaan lämpöä ja on oiva vaihtoehto jo totutuksi nähdyille annostelijaratkaisuille.

Mekaanisesti toimiva Gassat dispenso sopii kaikille 1 litran dispensopakkauksille, esimerkiksi saippuan ja käsidesin annosteluun.

Gassat on suunniteltu kestämään julkisissa tiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Koko:
Korkeus 370mm
Leveys 115mm
Syvyys 102mm

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä ja saarni
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Suunnitelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Gassat -annostelijan isot puuosat ovat tarpeen tullessa uudelleenhiottavissa ja ne voi myös polttaa energiajätteenä. Sisällä oleva laitteisto kierrätetään elektroniikkakierrätyspisteiden kautta.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.