Käsidesiautomaatit

Noble – käsidesiautomaatti

895,00  + alv 24%

Noble -käsidesiautomaatissa yhdistyy selkeät linjat ja
luonnonmateriaalit. Noble tarjoaa vaivatonta käsihygieniaa,
kun tarve käytölle on suurempi. Telineen runko kätkee
sisäänsä säilytyspaikat kahdelle täyttöpullolle. Jalo teline on
helposti sijoitettavissa tilaan, annostelijan automaattisen
paristokäyttöisen sensorin ansiosta.

Materiaali: tammi, metalli
Väri: tammi
Koko:
Korkeus 1170mm
Leveys runko: 160mm
Leveys laippa: 450mm
Annostelijan tilavuus: 1500ml + säilytys varapullolle
Suunnitelija: Bette Eklund/ BEdesign Oy
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Tuote toimitetaan käyttövalmiina (pois lukien paristot ja desinfiointiaine). Laitteeseen sopii kaikki yleiset käsidesiaineet.

 

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet. Automaatin jäädessä käyttämättömäksi, esim. lomien aikana, tulee se tyhjentää, jolloin estetään desinfiointiaineen jähmettyminen koneistoon. Noble -käsien desinfiointiautomaatin huollosta lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

 

Noble -käsien desinfiointiautomaatti on helposti kierrätettävä. Noble -käsien desinfiointiautomaatin kierrätyksestä lisätietoja ladattavassa tuotekortissa.

Käyttääkö tuote paristoja vai verkkovirtaa? Tuote toimii 4 kappaleella AA-paristoja.

 

Minkälaista desinfiointiainetta suosittelette käytettävän tuotteessa? Noble -käsien desinfiointiautomaatti toimii sekä nestemäisellä, että geelimäisellä desinfiointiaineella. Parhaimman käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin käytettävän desinfiointiainetta, jonka viskositeetti on X (X=nestemäisen ja geelimäisen välimuoto).

 

Onko tuotetta mahdollista käyttää ulkona?  Tuote on suunniteltu julkisiin sisätiloihin, joten emme suosittele tuotteen käyttämistä ulkona.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.