Roska-astiat

Famolas – roska-astia

Osasto:

Famolas on kätevä ja monikäyttöinen jätteiden lajitteluun tarkoitettu roska-astia, joka noudattelee Visa Meisalmen suunnittelemaa suoraviivaista käsialaa. Roska-astia on saatavilla kolmessa eri koossa. Famolas Doublen kaksi säiliötä soveltuvat moneen tarpeeseen ja kuivien jätteiden kuten muovin, kartongin, lasin, paperin ja metallin kierrätys toimii tehokkaasti sekä tyylikkäästi.

Ajaton lajittelusäiliö toimii missä tahansa tilassa. Tuotteen suunnittelussa on erityisesti huomioitu sen helppo siivottavuus ja ylläpito julkisissa ympäristöissä.

Famolas on suunniteltu kestämään julkisissa tiloissa. Ristiin laminoidut, taivutetut ja erikoislakatut aidot puuviilut takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Kestävän ja kauniin ulkomuodon lisäksi tuote on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa ja käytämme niissä lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusmenetelmässämme on erityisesti huomioitu vähäinen materiaalihukka.

Koko: 

Famolas roska-astia (1 aukolla)
K 835 mm
L 410 mm
S 410 mm

Famolas roska-astia (2 aukolla)
K 835 mm
L 710 mm
S 410 mm

Famolas roska-astia (3 aukolla)
K 835 mm
L 1005 mm
S 410 mm

Lajittelusäiliöiden yhteyteen on saatavissa tunnistelogot roskatarpeiden mukaisesti.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä, saarni
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä, saarni ja projekteissa erikseen määritellyt värit
Suunnitelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Famolas -roska-astiat ovat ekologisia, sekä helposti kierrätettäviä. Roska-astian voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

 

FAQ: Onko tuotetta mahdollista saada suuremmalla tilavuudella? Kyllä on. Projektikohtaisesti ja tarpeen vaatiessa voimme valmistaa suuremman tilavuuden roska-astian.

 

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

 

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.