Kylpyhuone

Ailigas -paperipyyheannostelija

Osasto:

Ailigas -paperipyyheannostelijassa puu näyttäytyy pääosassa. Selkeä
muotoilu on yhdistetty helppoon käytettävyyteen. Kaapin
päällä on antibakteerinen lukko, jonka avaamalla paperia on
vaivatonta lisätä.

Materiaalivaihtoehdot: tammi, koivu, pähkinä
Värivaihtoehdot: tammi, musta tammi, koivu, pähkinä
Koko:
Korkeus 240 mm
Leveys 288 mm
Syvyys 117 mm
Suunnittelija: Visa Meisalmi
Alkuperämaa: Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Toivon yhteydenottoa WUOMA -tuotteisiin liittyen

Asennus suoritetaan valmiille, tasaiselle pinnalle. Asennuksen tekee vain alan ammattilainen. Ailigas -paperipyyheannostelijan asennuksesta lisätietoja - lataa tuotekortti.

Säännöllinen puhdistaminen käyttäen vettä ja mietoja puhdistusaineita. Puhdistamiseen ei sovellu kloriitti eikä hankaavat pesuaineet tai pesuvälineet.

Ailigas -paperipyyheannostelija on ekologinen, sekä helposti kierrätettävä. Ailigas -paperipyyheannostelijan voi elinkaareensa päätteeksi uudelleenhioa käyttö varten tai polttaa energiajätteenä.

Mitä paperia Ailigas -paperipyyheannostelijassa tulisi käyttää? Ailigas -paperipyyheannostelijaan sopii lähes kaikki tavallisimmat C - ja Z - taittopaperit.

Kestääkö tuote kosteutta? Tuote on suunniteltu julkisiin tiloihin ja on viimeistelty vaativaan käyttöön suunnitellulla lakkapinnalla, eli täten se kestää kosteutta. Tuotetta ei kuitenkaan tule puhdistaa juoksevalla vedellä tai altistaa juoksevalle vedelle tarkoituksen mukaisesti.

Onko tuotteella takuu? Kaikilla tuotteillamme on kansainvälinen 12kk takuu tuotteen ostopäivästä. Takuu kattaa valmistusvirheen.